REAL TOUR RO

Soluția inovativă de marketing prin care vizitatorii vor interacționa instant cu afacerea pe care o aveți, de oriunde și oricând, transformându-i în clienți!

Tur Virtual și Experiență VR

Tur Virtual și Experiență VR
Transpunerea spațiului într-un model 3D imersiv și interactiv îți va aduce mai mulți clienți, iar transparența și adaptabilitatea tehnologică îi va ține aproape.
Mai mult

Machetă Tridimensională

Machetă Tridimensională
Dacă faci parte din comunitatea dezvoltatorilor imobiliari știi cu siguranță, cât de important e rolul unei machete tridimensionale 3D reușite.
Mai mult

Integrare Web, Social Media, Google

Integrare Web, Social Media, Google
Ai o afacere care necesită să fie găsită ușor de cei interesați, potențiali clienți sau parteneri?
Mai mult

Content Marketing & Web Design

Content Marketing & Web Design
Marketing-ul prin conținut media este una din cele mai populare și eficiente strategii de promovare la momentul prezent.
Mai mult

Servicii Foto & Video Dronă

Servicii Foto & Video Dronă
Filmări și fotografii aeriene profesionale din dronă pentru orice tip de spațiu.
Mai mult
Diverse

Privește lucrurile dintr-o altă perspectivă

_

Turul virtual îmbină conținutul digital cu secvențe din lumea reală pentru a expune utilizatorului un conținut vizual fără precedent. Acesta te transpuneîn locuri aflate la distanță în timp și spațiu, oferind o experiență virtuală memorabilă.

Spații evenimente

Prezentare și planificare

_

Atragi vizitatori în locația ta și oferi organizatorilor posibilitatea de a alege spațiul ideal pentru evenimentul lor. Oferă tuturor o imagine și o întelegere completă a spațiului pe care îl pui la dispoziție.

HoReCa

Promovare și comunicare eficientă

_

Creezi o legătură cu oaspeții tăi încă dinainte ca ei să ajungă în spațiul fizic. Reduci timpul de decizie când vine vorba de rezervări, oferind prospecților o experiență care le crează așteptări realiste.

Imobiliare

Vânzare și vizite la distanță

_

Promovezi eficient spațiul pe care vrei să îl vinzi sau pe care vrei să îl închiriezi. Optimizezi timpul și costurile investitorilor și a cumpărătorilor prin reducerea numărului de vizite în persoană.