Despre noi

_

Real Tour Ro

Suntem aici, pe piața din România, din pasiune pentru tehnologiile de ultimă generație.

Real Tour RO reprezintă o echipă creativă, de specialiști în domeniul realității virtuale, dar mai ales în domeniul realizării de Tururi Virtuale 3D.

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri un instrument care permite explorarea oricărui spațiu din realitate în mediul digital, oricând și de oriunde, într-o formă interactivă. Indiferent de domeniul în care activați, echipa noastră vă poate ajuta să oferiți vizitatorilor dumneavoastră experiențe virtuale imersive, în urma cărora își vor dori să vă cunoască și în realitate.

Spre deosebire de modelul clasic de tur virtual compus dintr-o serie de fotografii 360 accesate individual, compania noastră oferă o experiență aparte utilizând exclusiv în crearea tururilor tehnologia Matterport împreună cu camera dedicată Matterport Pro2. Astfel, vizitatorii tururilor virtuale beneficiază de o navigare fluidă și interactivă.

De-a lungul timpului, am livrat clienților noștri servicii online care i-au ajutat să-și crească vânzările și business-ul într-un mod inteligent, ușor și la îndemâna oricui!

_

Ne lăudăm cu:

120Proiecte finalizate
30kPeste 30.000 mp scanați
54Cel mai mare portofoliu de tururi virtuale interactive 3D ale obiectivelor culturale din România, cu peste 50 de locații scanate
20000008473 fotografii 360 adăugate în Google Maps & Google Street View, cu peste 2 milioane de vizualizări

Ne găsești pe Facebook și Instagram, unde poți să explorezi singur proiectele noastre.