Despre noi

_

Real Tour Ro

Suntem aici, pe piața din România, din pasiune pentru tehnologiile de ultimă generație.

Real Tour RO reprezintă o echipă creativă, de specialiști în domeniul realității virtuale, dar mai ales în domeniul realizării de Tururi Virtuale 3D.

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri un instrument care permite explorarea oricărui spațiu din realitate în mediul digital, oricând și de oriunde, într-o formă interactivă. Indiferent de domeniul în care activați, echipa noastră vă poate ajuta să oferiți vizitatorilor dumneavoastră experiențe virtuale imersive, în urma cărora își vor dori să vă cunoască și în realitate.

Spre deosebire de modelul clasic de tur virtual compus dintr-o serie de fotografii 360 accesate individual, compania noastră oferă o experiență aparte utilizând exclusiv în crearea tururilor tehnologia Matterport împreună cu camera dedicată Matterport Pro2. Astfel, vizitatorii tururilor virtuale beneficiază de o navigare fluidă și interactivă.

De-a lungul timpului, am livrat clienților noștri servicii online care i-au ajutat să-și crească vânzările și business-ul într-un mod inteligent, ușor și la îndemâna oricui!

_

Ne lăudăm cu:

60Proiecte finalizate
16kPeste 16.000 mp scanați
72kPeste 72.500 de vizualizări
517k3368 fotografii 360 adăugate în Google Maps & Google Street View, cu peste 517.000 vizualizări

Ne găsești pe Facebook și Instagram, unde poți să explorezi singur proiectele noastre.