_

Real Tour Ro

Suntem aici, pe piața din România, din pasiune pentru tehnologiile de ultimă generație.

Real Tour RO reprezintă o echipă creativă, de specialiști în domeniul realității virtuale, dar mai ales în domeniul realizării de Tururi Virtuale 3D.

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri un instrument care permite explorarea oricărui spațiu din realitate în mediul digital, oricând și de oriunde, într-o formă interactivă. Indiferent de domeniul în care activați, echipa noastră vă poate ajuta să oferiți vizitatorilor dumneavoastră experiențe virtuale imersive, în urma cărora își vor dori să vă cunoască și în realitate.

Până în prezent au fost realizate peste 300 de tururi virtuale interactive 3D pentru clienți din sectorul public și privat, dintre care 150 tururi virtuale pentru  obiective culturale. Cel mai notabil proiect realizat de Real Tour Ro, în colaborare cu platforma „De La Sat”, este „Muzeul – De pe uliță pe ecran. Moldova / Muntenia / Dobrogea”, proiecte în cadrul cărora au fost puse la dispoziția publicului prin intermediul platformei www.muzeedelasat.ro 73 de obiective culturale din zona rurală a Moldovei și Munteniei.

Aceste proiect a beneficiat de peste 100 de apariții media.

Fiind partener acreditat Google, la cerere, integrăm tururile virtuale în platformele Google Maps, Google Street View și Google Earth, totalizând până în prezent pueste 8 milioane de vizualizări. Toate obiectivele culturale au fost integrate în platforma Google.

Spre deosebire de modelul clasic de tur virtual compus dintr-o serie de fotografii 360 accesate individual, compania noastră oferă o experiență aparte utilizând exclusiv în crearea tururilor tehnologia Matterport împreună cu camera dedicată Matterport Pro2 și Matterport Pro3. Astfel, vizitatorii tururilor virtuale beneficiază de o navigare fluidă și interactivă.

De-a lungul timpului, am livrat clienților noștri servicii online care i-au ajutat să-și crească vânzările și business-ul într-un mod inteligent, ușor și la îndemâna oricui!

_

Ne lăudăm cu:

300Proiecte finalizate
150kPeste 150.000 mp scanați
150Cel mai mare portofoliu de tururi virtuale interactive 3D ale obiectivelor culturale din România, cu peste 76 de locații scanate
8000000peste 12000 fotografii 360 adăugate în Google Maps & Google Street View, cu peste 8 milioane de vizualizări

Ne găsești pe Facebook și Instagram, unde poți să explorezi singur proiectele noastre.